jiuming-1
jiuming-3
jiuming-222
banner

produk

langkung >>

tentang Kami

about-4

BSCI bijil, ngahususkeun dina Desain sareng Pabrik sababaraha pakean olahraga, pakean pakean luang, pakean luar dumasar kana layanan bespoke. Pikeun ngajantenkeun papakéan anjeun béda, urang tiasa ngalakukeun sagala rupa cetak layar sutra, embossing, sublimasi, cetak transfer panas, sulaman sareng seueur deui. Pakean kami kualitas premium & sipat fungsional.

Kami henteu ngan ukur nawiskeun pakean kualitas premium, tapi ogé layanan palanggan anu perhatian. Budaya perusahaan urang fokus dina: Kualitas, Réliabilitas, Palayanan.

Kami gaduh padamel terampil pikeun nyayogikeun padamelanana anu pangsaéna.

langkung >>

Sertipikat

Pabrik kami disertifikasi BSCI, Coca-cola Diaudit, nerapkeun sistem manajemen ISO9001. Lawon disahkeun ku OEKO-TEX100, Bluesign, saluyu sareng Global Recycled Standard 4.0.

  • BLUESIGN
  • bsci
  • oeko2
  • RECYCLE

Kategori

  • 2009 2009

    Taun Didirikeun

  • 20000 20000

    Ukuran Pabrik dina Méter Pasagi

  • Design Service Desain Desain

  • 100 100

    Ékspor Perséntase

  • 80,000+ 80,000+

    Kapasitas bulanan

wartos

dav
5040
55018

Hoyong diajar langkung seueur?

Kami ayana di Kalér Cina, kalayan biaya kuli anu langkung handap sareng kami caket dieu Pelabuhan Tianjin sareng Bandara Beijing, anu ngamungkinkeun urang transportasi anu merenah pisan.

Aya sabaraha jinis baju kasual?

Pakean luang tiasa umum dibagi kana luang avant-garde, luang olahraga, luang romantis, luang bisnis sareng luang padesaan. 1. Pakéan kasual Avant garde: Pakéan kasual Avant-garde, ogé katelah pantun kasual pantun, mangrupikeun arus p ...
langkung >>

Kumaha carana milih lawon baju luar?

Aya seueur jinis lawon pikeun papakéan luar. Anu mana anu paling cocog pikeun anjeun? Dina pilihan lawon luar, aya genep fungsi penting. Hayu urang tingali dina genep fitur: Air perméabilitas Tingkat hawa per ...
langkung >>